Skip to content

1. Kennismakingsgesprek

Mijn werkwijze begint met een kennismakingsgesprek bij jou aan de keukentafel, op een tijdstip dat het je uitkomt. Ik meet de ruimte op, maar wil natuurlijk vooral al je wensen weten. Wat is je stijl, welke apparatuur wil je in je keuken en wat is het budget?

2. Ontwerp op maat

Op basis van de informatie uit het kennismakingsgesprek maak ik een gedetailleerd ontwerp. Met een geavanceerd computerprogramma verwerk ik dit keukenontwerp tot een foto-realistische impressie. Zodat je je nieuwe keuken letterlijk voor je ziet!

3. Finetunen

Samen bespreken we het eerste ontwerp en waar nodig passen we details aan en zetten we de puntjes op de i. Ik maak de kosten inzichtelijk en kan je direct het prijsverschil laten zien als er zaken worden veranderd.

4. Verkoop en plaatsing

Op basis van het definitieve ontwerp stel ik een heldere koopovereenkomst op. Na je akkoord zorg ik ervoor dat alle materialen correct worden geleverd. Je kunt ervoor kiezen de keuken zelf te installeren, maar uiteraard kan ik ook dat gedeelte voor je laten verzorgen door mijn vaste vakmensen. Ook een eventuele verbouwing kan ik laten uitvoeren.

Back To Top