Skip to content

Welkom in de nieuwe keuken van de familie Bouwman. Twee jaar geleden kochten zij deze woning waarin de keuken nog op een andere plek zat met voor hun te weinig werkruimte. Meer werkruimte was dan ook een echte voorwaarde bij deze nieuwe keuken en dat is gecreëerd door de hele woonkeuken anders in te delen. Een complete verbouwing van de benedenverdieping, maar staat gelukkig  garant voor jarenlang woon- en kookplezier!

De keuken is nu afgescheiden van de woonkamer en hierdoor krijgt het direct een fijne en knusse sfeer als je binnenkomt. De nieuwe keuken heeft een warme en stoere uitstraling gekregen door de houten fronten en de industriële grepen. Het voordeel van de houtlook keuken  is dat deze dezelfde uitstraling geeft als een houten keuken, maar is makkelijker in het onderhoud. Het beton composiet werkblad heeft de uitstraling van beton, maar de vlek- en krasbestendigheid van composiet. In de ingebouwde kastenwand tref je o.a. een combi-oven van Siemens. De kastenwand is zwart met een houtlook omlijsting en hierdoor prachtig in lijn met de rest van de keuken. De keuken heeft naast veel werkruimte ook veel opbergruimte en dat is met een gezin met kinderen heel erg handig. De mat zwarte Quooker en inductie kookplaat maken het plaatje en de kookwensen van de familie helemaal compleet.

Het geheel is aangekleed met een aantal stoere elementen. Daarnaast hebben de bewoners zich laten inspireren door de nieuwste kleurtrends en dit geheel doorgetrokken, zodat het perfect bij elkaar past.

Bekijk hieronder de voor- en na foto’s van deze geslaagde metamorfose:

 

Back To Top